Replay
Replay
 

05 Apr. 2010

REPLAY STORE REOPENS IN MILAN

The Replay flagship store has reopened in Milan, in Corso Vittorio Emanuele, in the heart of Milan and a few steps from the Duomo.

The newly re-designed, 800-sq.-meter store is in line with the eco-minded store in Florence on the Piazza Duomo, which bowed in July 2009.

The new Replay Store, designed by the Studio 10 architecture studio and Fashion Box, features a vertical garden, a water wall and an iron wall. To enter the store, visitors cross a hanging garden as part of a suspended walkway, with views of 11-meter high plants and a waterfall. Meanwhile, the interior space is inspired by industrial design ideas and features wood, iron and natural materials. Products also are displayed in over six-meter high shelves, while natural light reaches the basement floor to create a special environment.

The new space will be officially inaugurated on April 15 as part of Milan Design Week, with a special installation by the art group El Ultimo Grito, in collaboration with the Claudio Buziol Foundation.

—Maria Cristina Pavarini

Advertising


Back to home